Praktisch

The Scooter Rally vertrekt op vrijdagochtend 25 juni in de Ardennen (locatie wordt enkele weken voor vertrek bekendgemaakt).

Op vrijdag- en zaterdagavond overnachten we op prachtige campings.

Zondagochtend gaat de laatste etappe terug via kleine baantjes naar de startlocatie en is The Scooter Rally voorbij na een prijsuitreiking waarbij de officiële Scooter Rally brommer overhandigd wordt.

Overnachting op onze campings is standaard bij de rally inbegrepen. Je hebt de keuze om elke etappe zelf je hotel te kiezen of om te kamperen op onze aankomstlocaties. Als je ervoor kiest om zelf je hotels te boeken, dan daalt de prijs. We geven enkele weken voor vertrek de exacte locaties van de aankomstplaatsen door, zodat je je hotel tijdig kunt vastleggen. In 2021 zal je voor het eerst een glamping tent kunnen boeken, je tentje met elektriciteit zal op elke camping voor je klaarstaan, je kan dan zelf gewoon lekker ontspannen!

Je kan ervoor kiezen om zelf je eten te voorzien, of dagelijks mee aan te schuiven aan ons ontbijt & avondbuffet. De maaltijden die wij aanbieden worden klaargemaakt door meegereisde chefs. Je kan er ook voor kiezen om dagelijks zelf een potje te koken.

Inschrijven kan als team van 1 tot 15 personen. Meerdere scooters per team zijn mogelijk! Elke scooter krijgt dan hetzelfde startnummer.

De eerste die zich inschrijft maakt een team aan, de anderen voegen zich daarna aan dit team toe. Iedereen schrijft zich afzonderlijk in. Je kan nog tot 2 weken voor vertrek je teamgrootte wijzigen, switchen van team, opsplitsen, extra opties nemen etc ...

The Scooter Rally moet de meest kleurrijke rally op twee wielen worden ter wereld. Je hebt dus een uitgebreide keuze in het breedst mogelijke assortiment van brommers met alle mogelijke cilinderinhouden. Zolang het maar op twee wielen rijdt en een verbrandingsmotor heeft. We stimuleren uiteraard de originele exemplaren het meest van 25cc t.e.m. 125cc. Maakt niet uit, zelfs de meest modale, donkerblauwe camino kan een pareltje worden, zolang je dit maar creatief invult. We gaan je niet weigeren als je scooter niet bijzonder genoeg is, je zal daarmee enkel geen hoge punten scoren bij de startkeuring!

Als er een negatief reisadvies bestaat op het moment van afreizen, dan gaan we in de eerste plaats op zoek naar een oplossing: aanpassen van de route of uitstellen naar een gunstigere datum.

Indien je niet meer wil deelnemen, kan je gebruik maken van de "Corona cashback garantie". Deze is standaard inbegrepen in de annulatieverzekering.

Lees hier alle details over het annuleringsbeleid en de Corona Cashback garantie.

Volg ons op Instagram

@thescooterrally